День народження у квест-кімнаті

У Вас День Народження, а Ви хочете здивувати своїх гостей та провести цей день якось особливо? Тоді пропонуємо відзначити цю важливу подію у нас у квестах! Такий час проведення запам'ятається надовго і нікого не залишить байдужим! Збирайте свою команду та записуйтесь на гру! Для іменинника надається знижка 10% на День Народження або протягом 7 днів.

Дитячий день народження у квест-кімнаті в Дніпрі – свято «під ключ» для компанії з 2-16 осіб в одному місці. Надамо зону відпочинку та замовимо їжу, завдяки професійній організації таке проведення часу запам'ятається надовго і нікого не залишить байдужим!

Також, для іменинника приємним бонусом буде знижка 10% на День Народження на окремо обраний квест або наші пакетні пропозиції вже з урахуванням знижки.

 

ВЕСТ НА ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

Чудове свято День народження – це завжди зустрічі з друзями, подарунки, позитивні емоції та враження. Щоб захід дійсно удався і залишився у пам'яті на тривалий час, головне правильно вибрати місце його проведення. Великою популярністю і у дітей, і у дорослих в Україні останнім часом користуються квест-кімнати. Незважаючи на те, що розвага є досить новою, з кожним днем кількість шанувальників збільшується.

КВЕСТ НА ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ У ДНІПРІ

Активним молодим людям, дітям різного віку та представникам більш зрілого віку здебільшого набридли стандартні сценарії. Настав час подбати про різноманітність, подарувати йому незвичайну подію, яка запам'яталася б на все життя. Найкращим рішенням для Дня народження дитини стане похід до квест-кімнати. Тут на нього чекає не тільки захоплююча командна гра, а й розважальна програма, смачна їжа, море позитиву.

КВЕСТ НА ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ДЛЯ ДИТИНИ ТА ДОРОСЛИХ

Подарувати імениннику незабутній, приємний сюрприз, День народження у квест-кімнаті можна незалежно від його віку. І дитина, і доросла самодостатня людина не відмовиться приміряти на себе образ коханого героя, стати на якийсь час детективом або мандрівником, знайти скарби, розгадати таємницю світового масштабу. Тим більше, що вибрати квест можна на будь-який смак – страшний, веселий та інше.

ЧОМУ САМЕ КВЕСТ?

Квест на день народження Дніпро – це відмінна ідея задіяти у святкуванні всіх гостей. Зробити так, щоб усім було весело та цікаво. Суть ідеї полягає в тому, щоб команда використовувала всі свої внутрішні ресурси, інтелект, розумові здібності, логіку, змогла пройти всі випробування, вирішити завдання, загадки та головоломки, виконати завдання за відведений час та вибратися із закритого приміщення з перемогою. Від усіх учасників потрібно максимум уваги та здатність прислухатися до думки оточуючих. Кожен гравець може розкрити власний потенціал та відчути себе героєм.

День народження дитини в квест-кімнаті – це не лише гра, а й навчальна програма, здатна навчити шукати рішення, відповідати за свої вчинки, прислухатися до думки інших, що є важливим у реальному житті.

ЯК ВСЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ, ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ПРОВЕДЕННЯ

Квест для дорослих та для дітей віком від 8 років на День народження зазвичай організовується для компанії від двох до двадцяти осіб. При цьому, програма включає не тільки відвідування квест-кімнати та проходження всіх етапів гри. До плану заходу входять кілька пунктів.

  • Зустріч компанії гостей у заздалегідь обумовлений час.
  • Знайомство та розподіл їх у команди.
  • Проведення ознайомлювальної бесіди, інструктаж щодо правил поведінки в квест-кімнаті та правил гри.
  • Ознайомлення з грою (передісторія).
  • Гра протягом шістдесяти хвилин.
  • Святковий фуршет упродовж п'ятнадцяти – двадцяти хвилин.
  • Розваги у квест-кімнаті протягом години.
  • Підсумок гри, фотографія у квесті.
  • Продовження свята за столом у відпочинковій зоні з настільними іграми або дискотекою (до двох годин).
  • Завершення заходу із задуванням свічок на торті.

Ви можете замовити квест на День народження під ключ і абсолютно не хвилюватися. Ми створимо усі умови для повноцінного свята. Забезпечимо добрий настрій і дітям, і батькам. При цьому доросла частина компанії зможе перебувати або разом з дітьми, або окремо, насолоджуючись приємною розмовою та атмосферою.

Читайте інші цікаві статті