Як підготуватись до успішного проходження квест-кімнати?

Будьте готові до того, що організатори підготували вам багато цікавих сюрпризів, загадок, головоломок, які потрібно розгадати в умовах короткого часу. Ви вирішили відвідати квест кімнату, але не знаєте, як правильно підготуватися? Багато новачків відкладають похід, бо бояться, що не зможуть пройти всі рівні та вийти з гри переможцем.

Сенс гри в тому і полягає, що учасники знають лише сюжет, але не підозрюють, що доведеться робити. Включайте логіку, кмітливість, неабияке мислення та успішне проходження квест кімнат вам гарантовано.

Як вибрати сюжет?

Кожна квест кімната обладнана за сюжетом фільму, книги, комп'ютерної гри. Вибирайте добрий сюжет за своїми інтересами. Особливою популярністю користуються такі жанри:

  • фантастика;
  • детективи;
  • Історичні сюжети.

Тема розваги має бути знайома та цікава всім учасникам команди. Тоді гра принесе масу позитивних емоцій. Сила квест руму в тому, що людина використовує всі свої знання і виходить на новий рівень розвитку.

Початківцям є сенс поцікавитися у менеджера, який рівень складності гри. Для першого разу краще взяти сюжет простіше. Спробуйте вибратися з кімнати. Ви отримаєте море задоволення. Коли принцип дій вам стане зрозумілим, наступного разу можна ускладнити завдання.

Із ким піти?

Гра командна. Сильний колектив має більше шансів пройти лабіринт, розгадавши всі ребуси. Кожен сюжет розрахований на участь від 2 до 6 осіб, але пам'ятаєте мудре прислів'я – одна голова добре, а дві краще? Звісно, що більше людей, то більше шансів. Провести ненудне дозвілля можна:

  • з друзями;
  • родичами;
  • колегами.

Якщо вашому шефу набридли стандартні корпоративи і він за здоровий спосіб життя, то кращої розваги, ніж відвідування квесту кімнати, ще не придумали. Одночасно у команді можуть брати участь від 10 до 20 осіб. Гра згуртує колектив та покаже рівень взаємодії співробітників.

Добре, якщо гравці будуть мати різні навички. Один може швидко вирішувати логічні завдання та відгадувати загадки. Другий – хороша пошукова система, яка може знайти в чорній кімнаті чорну кішку, навіть, якщо її там немає. Третій у чудовій фізичній формі та подолає будь-які перешкоди. Намагайтеся правильно розподілити обов'язки. Пошуковик не повинен займатися вирішенням завдань. Така тактика призведе до втрати дорогоцінного часу.

Ще важливим є командний дух. Конфлікти, образи, сварки приведуть вас у глухий кут, а не до перемоги. Намагайтеся підтримувати один одного і періодично жартувати, вносячи нотку гумору. Людей, які люблять ускладнювати прості речі, краще не брати з собою.

Окрім задоволення та викиду адреналіну, гра приносить конкретну користь. Учасники набувають нових знань, розвивають:

  • уважність;
  • швидкість мислення;
  • спритність і кмітливість.

Що взяти з собою та що одягнути?

Нічого особливого при собі не треба мати. Навпаки, вас попросять залишити всі електронні гаджети та гострі предмети в камері схову. Ви не зможете скористатися підказками з Інтернету. Успіх проходу квесту кімнати залежить тільки від вас і вашої команди. Експерти відзначають, що ця розвага відсуває на задній план таких гігантів, як кінотеатри та розважальні центри.

Для участі у грі особливого дрес-коду немає. Одяг повинен бути вільним і зручним, щоб не сковував рухи.

Який квест обрати?

Якщо ви знаходитесь в Україні та шукаєте розваг у Дніпропетровську, то QuestTime пропонує найкращі квест кімнати. Спробуйте свої сили у сюжетах:

  • Протеже Франка;
  • Серце Окена;
  • Небезпечний рейс;
  • Капелюх Фокусника
  • Останній Вибій.

Квест кімната Дніпро Quest Time — подаруй собі та близьким незабутню загадкову пригоду в квест румі та враження на все життя!

Читайте інші цікаві статті